Skip to main content

75 % AI-automatiseret, revolutionerende og algoritmedreven SEO

Hos SETION tilbyder vi revolutionerende, algoritmedreven SEO. Vi søgemaskineoptimerer din hjemmeside, uden du selv skal røre en finger – dette til markedets nok stærkeste pris. Fra blot 500 kr. pr. måned får du prisstærk, fleksibel og gennemsigtig SEO helt uden binding. Vi kan i øjeblikket lave SEO i Danmark og SEO i Tyskland.

Vi tilbyder vores kunder 100 % gennemsigtighed i forhold til det arbejde, som vi udfører, og de resultater, som vi skaber – dette gennem dit helt eget dashboard, der giver et overskueligt overblik over det udførte arbejde og de genererede resultater. Vi ønsker at være fleksible og har derfor ingen bindingsperiode. Du kan dertil ændre på dit aftalebudget mellem betalingsperioderne, som varer 30 dage ad gangen. Vi tilbyder SETION til alle CMS-systemer – altså også SEO til WordPress – så længe vi kan få et login, som vi kan bruge til at implementere vores arbejde.

Mød holdet bag

Rasmus Gøtzsche Jensen
Kristian Juelsgaard

Supportansvarlig
kj@setion.dk
(+45) 71 92 42 28

Nikolaus Julius

Contentansvarlig
nj@setion.dk
(+45) 71 92 42 28

Kasper Beck Andersen

Analyseansvarlig
kba@setion.dk
(+45) 71 92 42 28

75 % AI-automatiseret SEO gør det muligt at presse prisen i bund

Ud fra din gratis, indledende analyse definerer og prioriterer vores algoritme de opgaver, den vurderer, skal laves for at rykke din hjemmesides placeringer på Google til et ønsket punkt. Med en stringent rammesætning definerer algoritmen opgaverne, så vores tekstforfattere ikke kan undgå at skrive dem korrekt i forhold til bedst SEO-praksis. Algoritmen kigger tillige på, hvor mange links du skal have bygget til hver enkel landingsside, samt hvor stærke de skal være.

Men overordnet set hvilke opgaver laver vi så?

  • Title-tags, er et andet ord for SEO titler, og er den øverste overskrift, der bliver vist på hver plads i søgeresultaterne op Google. Disse laves manuelt af vores dygtige tekstforfattere, altid med input fra AI.
  • Metabeskrivelser, er en opsummerende tekst af det indhold, brugerne finder på din side. Metabeskrivelsen vises i søgeresultaterne på Google under din URL og dit før omtalte title-tag. Disse laves manuelt af vores dygtige tekstforfattere, altid med input fra AI.
  • On-page tekster, er indholdet på din hjemmeside. Disse er en stor faktor for gode rankings på Google. Disse udføres af vores content-team hvor AI input er en afgørende påvirkende faktor.
  • Linkbuilding, handler målrettet om, at gå efter at opbygge autoritet om din hjemmeside med links fra andre hjemmesider (backlinks). Disse udføres og publiceres af vores content-team hvor AI input er en afgørende påvirkende faktor.

Alt vores arbejde kvalitetsikres inden publicering og implementering. Derudover har vi udviklet eget content.system der minimere fejl, og sikre høj kvalitet i indholdet.

Det faktum, at vi gennem vores algoritme udnytter store mængder data, gør, at vi kan presse prisen på vores SEO-ydelse helt i bund. Dette på trods af, at vi giver vores kunder fuld fleksibilitet i form af ingen bindingsperiode og mulighed for op- og nedskalering af budget, samt at kunderne hele tiden har fuld gennemsigtighed til de SEO-opgaver, vi udfører for dem, og de resultater, vi skaber.

Prisvenlig

Hos SETION får du 75 % AI-automatiseret SEO til en fjerdedel af prisen. Helt ned fra 500 kr. kan du selv vælge dit ønskede budget.n du selv vælge dit ønskede budget.

Fleksibel

Du kan skrue op eller ned for dit budget, lige når det passer dig. Vi har dertil ingen opsigelsesperiode. Vi mener det, når vi siger, vi er fleksible.

Gennemsigtighed

Hos SETION får du fuld gennemsigtighed til at se alle opgaver, vi udfører for dig, og de resultater, vi genererer. Se præcis, hvad du får for dine penge.

Få et SEO-tilbud inden for 30 minutter

Få søgemaskineoptimeret din hjemmeside allerede fra i dag – kom i gang her

SETION er 75 % AI-automatiseret, prisvenlige, fleksible og gennemsigtige SEO-løsning. Vi søgemaskineoptimerer din hjemmeside, uden du selv skal røre en finger.

Få et SEO-tilbud inden for 30 minutter

Vi hjælper 100+ virksomheder

til bedre placeringer på Google